Mic Dejun La Orice Oră

Salut, noi suntem District Of Toast și servim mic dejun toată ziua. Folosim ingrediente de la producători locali pentru că noi credem că mâncarea ar trebui să fie cât mai autentică.

Iubim micul dejun! Cine nu-l iubește? Serios, cine nu-l iubește, vrem să știm și să îi facem o poză pentru că este cu siguranță un extraterestru. Iubim micul dejun atât de mult încât considerăm că nu este de ajuns să fie pe masă doar dimineața. Probabil te gândești deja la “brunch”, dar nu, să amâni micul dejun cu o oră și apoi să sari peste prânz nu ni se pare o soluție bună. Noi vrem micul dejun toată ziua, în fiecare zi!

Asta este exact ce vei găsi la DOT. Visezi la pancakes la micul dejun? Te rezolvăm cu faimoasele noastre pancakes cu mălai (stai, ce?). Omletă pentru o gustare târzie? De ce nu? Ia-o cu Năsal, faimoasa brânză de Țaga (județul Cluj), unică în lume. În orice moment al zilei poți servi ouă scrambled cu ciuperci. Folosim doar ouă de casă (“pastured” - un termen mai simandicos care înseamnă că găinile au acces la curte unde pot alerga și face orice vor găinile să facă și apoi să meargă în cuibar doar ca să facă ouă și să doarmă. În alte cuvinte: visul oricărei găini) și ciuperci de la centrul de colectare din Târgul Lăpuș. Întotdeauna primim ceva nou și de sezon și apoi noi facem un mix cu toate ciupercile pe care le avem. De exemplu, săptămâna aceasta am avut hribi și ghebe. Avem de asemenea omletă cu caș de bivoliță, pe care o gătim cu unt infuzat cu lavandă.

Dacă te-ai plictisit de omlete, atunci TREBUIE să încerci pesto-ul nostru făcut cu ierburi aromatice locale și biluțe de brânză de burduf, ce vine direct de la stână.

Și da, servim Full English Breakfast, mulțumim de întrebare. Îl facem cu un cârnaț grozav pe care l-am selectat cu grijă de la o carmangerie locală, fasole crescută local și sos de roșii făcut de noi.  Ce poți să ceri mai mult? Ești liber doar seara? Nu-ți face griji, îl servim până la ora închiderii.

Full English Breakfast pe toast, în stilul DOT

Full English Breakfast pe toast, în stilul DOT

Ia-ți micul dejun cu o ceașcă de cafea (te avertizăm, latte art-ul nostru poate câteodată să devină obraznic), un fresh stors de noi cu mâna stângă sau un pahar de vin dacă vrei, cine suntem noi să te judecăm?

Noi luăm treaba asta în serios

Noi luăm treaba asta în serios

Dacă tu nu ești de fapt un iubitor de mic dejun, dar iubita ta te târăște la localul ăla nou hipsteresc la 8 dimineața într-o duminică, nu-ți face griji bro, avem grijă de tine. Comandă niște coaste și o bere craft și ești rezolvat. Poți să mai comanzi și toast cu linte și acei cârnați minunați de care îți ziceam mai devreme. Sau dacă te simți mai extravagant, ai putea încerca pieptul de rață cu tagliatelle de legume, gătite cu unt făcut în casă și condimente. Dacă ești mai de modă veche, nu poți greși cu pulled pork: prăjim pâinea, coacem sfecla, o marinăm și o întindem pe pâine. Apoi adăugăm carnea de porc pe care am gătit-o în slow cooker pentru 20 de ore. La sfârșit adăugăm parmezan și oțet balsamic. Avem 76 de beri artizanale care merg excelent cu toate cele de mai sus. Sau vin. Sau cocktailuri.

Sunt chiar aici, așteptându-te

Sunt chiar aici, așteptându-te

Așa că hai să ne bucurăm de micul dejun la orice oră împreună! Te așteptăm în Cluj-Napoca pe Potaissa 10 de la 8:11 la 23:54 și nu e cazul să te grăbești, Pâinea-n ou te așteaptă, indiferent la ce oră ajungi.

Vezi aici meniul nostru: https://www.facebook.com/districtoftoast/menu

Sau comandă acasă: https://bit.ly/tazzdot